Hoe te verzorgen van voeten in de zomer en winter ?

Hoe te verzorgen van voeten in de zomer en winter ?

Zomer sandalen, zijn verborgen in dozen tot het volgende seizoen. En veel meisjes om te stoppen met het doen van een pedicure-en voet verzorging, aandacht te besteden aan het gezicht en de handen. Maar dit is de verkeerde tactiek. Proboscis, schoenen en laarzen, vergeet niet over de zorgen van de voeten tot aan het einde van de herfst en de winter. Wennen aan de vrijheid in sandalen en teenslippers novobrdo troti en moe, laarzen en schoenen, in het bijzonder wanneer nieuwe schoenen. Dus, vergeet niet over de zorg.

Daarnaast is het materiaal zorgvuldig

Daarnaast is het materiaal zorgvuldigOp zijn voeten, om snel aan te passen aan de wijzigingen van de schoenen, zorgvuldig proberen te trimmen in de herfst en winter laarzen – de voorkeur te geven aan de meest geschikte model. Van tijd tot tijd, de voeten rust te brengen naar office draagbare schoenen en wijzigen van de schoenen aan de voet bad en de toepassing van een speciale crème thuis. Het kopen van een paar nieuwe schoenen, laarzen of schoenen,moet u aandacht te besteden aan het materiaal waarvan ze gemaakt zijn. Kies laarzen gemaakt van echt leer om te ademen, zodat de voeten om te ademen en houdt van zweet voeten.

op, selecteer de maat. Te strakke schoenen dat zet druk op de vijfde of vingers, je kunt toevoegen gedoe. Als u wilt verrassingen in de vorm van ingegroeide nagels, eelt en bloedige vingerafdrukken? Te koop een meer geschikte model of een manier vinden om snel verspreiden van nieuwe schoenen. De verzorging van uw voeten in het koude dagen is noodzakelijk, net als in de zomer. Vergeet niet om een bad te nemen met zeezout en kruiden, het gebruik van emollience cream, een massage. Bescherm je voeten tegen de kou.

Als de blootstelling aan regen

Als de blootstelling aan regenOf stonden in de kou, neem een warm bad met kamille, die warmte en rust. Aan zijn voeten waren zacht, ga naar bed met katoenen sokken en voeten voordat u de crème rijkelijk aan herstelbetalingen. Koud is het niet een reden om te vergeten over voetverzorging. Bijsnijden en opslaan van de nagel, het gebruik van speciale tools zal houden. Maar nagellak kunt nemen om uw nagels de tijd om te herstellen voor de volgende warme seizoen. Het lijkt erop dat hij verbergt de been warme panty ‘ s en gesloten schoenen, we hebben genoeg om voor hen te zorgen.En ondanks het feit dat we in de winter niet kan laten zien aan anderen Verzorgd hiel, teen vragen nog meer aandacht.Proberen te begrijpen waarom dit gebeurt.

Goed, wat van deze zou u nemen? In het einde, je voeten zijn warm en nauwelijks impact op het milieu.In feite, de winter kunt niet verwachten van een zorgeloze periode in voetverzorging.Ten eerste, omdat de huid van de voeten op het moment gezichten hoog en droog. Bij lage temperaturen, dat verhoogt het risico van een droge huid van de voeten en het verbeteren van krta nagels.En het helpt warme schoenen, droge lucht, dikke panty ‘ s en sokken, voorkomt het verwijderen van de dode huid cellen. Natuurlijk dragen de last van de voeten, dus het vormen van eelt, kloven en likdoorns.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *